SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Vi så jenter som gråt og livredde foreldre

– Vi så jenter som gråt og livredde foreldre

Foto: Privat

Manchester: Fullstendig kaos, apatiske vakter, gråtende jenter og livredde foreldre. Slik beskriver Jan Morten Haukefær fra Stord minuttene fra det smalt i konsertarenaen i Manchester og til han og stedatteren sprang i sikkerhet mandag kveld.

– Vi bare løp og var livredde, sier Haukefær dagen derpå.

De to hadde vært på Manchester United-kamp på søndag, og skulle avslutte Englandturen på konsert med Ariana Grande i Manchester Arena. Haukefær selv skjønte ikke hva som skjedde da smellene kom etter ekstranummeret, men stedatteren på 14 reagerte med en gang.

– Jeg så på henne at hun hadde oppfattet at noe var veldig galt. Da tok vi hverandre i hendene og bare løp så fort vi kunne og hoppet inn i en taxi. Vi tenkte på om vi kunne hjelpe noen, men alle bare løp så det var ikke noe vi kunne gjøre, beskriver Haukefær til Radio 102 tirsdag morgen.

Han har snakket i telefonen med diverse norske og internasjonale aviser i natt, og skypet med forskjellige TV-kanaler i morges. Før de reiste hjem satt de på hotellrommet og fulgte med på TV for å prøve å få med seg hva som hadde skjedd.

Antall omkomne ble på en pressekonferanse i Manchester tirsdag morgen oppjustert fra 19 til 22. Flere av de omkomne skal være barn. Godt over 50 personer er skadde. Ifølge Manchesterpolitiet er mannen som detonerte eksplosiver som han hadde i en ryggsekk bekreftet død.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no