SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKabel i golvet og toddy i glasset

Kabel i golvet og toddy i glasset

Åkra Elektriske opplevde at salget av ulike ovner med tilgang til WIFI gikk til himmels i januar. – Det begynte ved årsskiftet, og så har det økt på i takt med at temperaturen synker, sier daglig leder hos Åkra Elektriske, Jakob Tjøsvold. Han opplever at kulda også fører til at publikum i større grad etterspør elbilladere.

Åkra Elektriske hadde en omsetningsøkning på 30% i 2020 mot normalt 3% for bransjen. Tjøsvold tror ikke 2021 blir likt, men travelt blir det nok. Det er til sammen ca 100 ansatte på avdelingene på Åkra, Stord og Husnes. – Vi har nettopp ansatt tre personer, og nå merker vi at det er  vanskelig å få tak i folk med den riktige kompetansen fordi de ikke er ledige i markedet, sier Tjøsvold som har følgende personlige råd for å holde varmen: – Jeg går for en god gammeldags varmekabel i golvet og en toddy i glasset, ler han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no