SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVard første lokale klubb med offentlig Pride-støtte

Vard første lokale klubb med offentlig Pride-støtte

HAUGESUND: Sportsklubben Vard Haugesund vil fronte Pride-budskapet i Haugesund i september. Nå oppfordrer de flere lokale breddeklubber til å gjøre det samme.

– Dette er en viktig sak. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge og velkomne i Vard, og da handler det om holdningsskapende arbeid i egen klubb. Pride er en glimrende anledning til å vise holdninger, at her er det voksne som bryr seg, sier daglig leder Stian Mæland i SK Vard Haugesund.

Vard er dermed den første lokale klubben som går offentlig ut og slår fast sin deltakelse under Pride-markeringen i Haugesund i slutten av september.

Tar utfordringen etter leserinnlegg

Bakgrunnen for saken er daglig leder Andre Sæbø i Haugesund Røde Kors sitt leserinnlegg i Haugesunds Avis i slutten av juni, med tittelen «Fotball for alle?».

Sæbø kom med en utfordring til klubbene om å støtte opp under Pride-markeringen i Haugesund.

Frir til fotballklubbene før Pride i Haugesund

Da Sæbø gjestet Radio 102 sammen med styreleder Rune Andre Ristesund i Haugaland Pride 1. juli (innslaget over), gjentok han utfordringen til de lokale breddeklubbene.

– Mange klubber er jobber bra med dette, men jeg stiller spørsmål ved hva som skjer og hva som sies i garderobene og på treningsfeltet. Jeg ønsker at klubbene mobiliserer i forbindelse med Pride, og gir et tydelig signal til unge fotballspillere om at her er de velkomne uansett hvem de er glad i. Gutter, jenter eller begge deler. Vi bryr oss ikke om legningen din. Her er du velkommen og her er det trygge voksne som bryr seg og passer på, sa Sæbø blant annet.

 

Felles parole?

Det var Vard-entusiast Kjartan Øvstedal som først tok opp saken i klubben, etter å ha lest Sæbøs leserinnlegg. Dersom koronasituasjonen tillater en parade gjennom Haugesunds gater, ser han for seg at de lokale breddeklubbene går sammen.

– Vi ser for oss å samle lokale klubber under en parole som vi gjerne kan kalle «Fotball for alle», som Andre Sæbø brukte i leserinnlegget sitt. Jeg håper klubbene rundt oss hiver seg på, sier Øvstedal.

Haugaland Pride arrangeres fra 23. – 26. september i Haugesund.

 

 

(På bildet: Vard-entusiast Kjartan Øvstedal og daglig leder Stian Mæland)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no