SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTo priser til serien «Lykkeland» i Cannes

To priser til serien «Lykkeland» i Cannes

NRK-serien “Lykkeland”, der flere av episodene regisseres av haugesunder Pål Jackmann, vant i går kveld to priser under seriefestivalen i Cannes.

-Det har vært flott å jobbe med den gjengen, spesielt de to som vant priser, manusforfatter og musikk. De har vært veldig dyktige folk, sier Jackman. Manuset er skrevet av Mette M. Bølstad, Ginge Anvik har komponert musikken.

Serien om oljeeventyret i Stavanger, “Lykkeland”, er den eneste nordiske produksjon som har fått innpass i hovedkonkurransen, skriver Aftenbladet. Den hadde verdenspremiere i Cannes under tittelen «State of Happiness» på tirsdag.

Jackman kom hjem fra Cannes sent i går kveld. Han har deltatt på filmfestivalen før, men ikke på seriefestivalen.

-Det var faktisk ganske hyggelig. Det hadde jeg ikke trodd. Men fordi det er første gang de har en serie-Cannes, betydde vi på en måte så mye for dem. Det var ikke for mye av de overfladiske glamour-greiene du forbinder med det, sier han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no