SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTeknologifest for jenter ble fulltegnet etter to dager

Teknologifest for jenter ble fulltegnet etter to dager

100 jenter skal delta på ulike teknologiske verksteder i morgen på arrangementet Girl Tech Fest på Haugesund folkebibliotek. Lokale kvinner i IT-bransjen står bak initiativet.

Jentene som deltar går i 4. og 5. klasse. Det er første gang dette arrangeres i Haugesund. Med arrangementet håper initiativtakerne å vise jentene at det er spennende og gøy å jobbe med teknologi.

-Etter å ha vært snart 20 år i software- og teknologi-bedrifter, og daglig kjent på den forskjellen det er i kjønnsrepresentasjon i IT-bransjen, tenkte jeg på idéen da jeg hørte om Girl Tech Fest, et arrangement som har vært i mange byer. Det har vært i fem år. Det er cirka 15-20 prosent jenter i teknologibedrifter og utdanninger. Selv om det er så spennende for oss, og gøy å være på jobben, er det så få jenter. Vi synes det hadde vært gøy å arrangere dette i Haugesund, forteller Ingrid Haraldseid i UniMicro.

Arrangementet var fulltegnet etter to dager, og flere elever er på venteliste. Dersom det blir en suksess håper de å kanskje kunne doble antallet neste år.

-Men først må vi ha et vellykket arrangement i morgen, presiserer Haraldseid.

Bergitte Tønnesen Andersen i CGI og Ingrid Haraldseid og Sissel Mannsåker i UniMicro var gjester i studio i formiddag. Anette Friestad Håland i Bouvet er i Oslo, men deltok i intervjuet ved hjelp av en robot. Hør hele intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no