SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltStor interesse for Ingvard Wilhelmsen

Stor interesse for Ingvard Wilhelmsen

Foredraget med legen og professoren i Bokn Arena i kveld er utsolgt og pågangen har vært stor.

Det er Bokn kommune som står som arrangør. De kontaktet Wilhelmsen med tanke på Verdensdagen for psykisk helse, som var tidligere i oktober. Da var det populære foredragsholderen opptatt, derfor besluttet de å ha det senere i måneden. Det var mange som meldte sin interesse da de gikk ut med arrangementet tidligere i år.

-Psykisk helse angår oss alle. Vi synes det er hyggelig og kjekt å ha et foredrag. Vi prøver å ha et lite foredrag hvert år om det temaet. Vi spurte ham og han sa ja. Det er ganske overveldende at så mange er interesserte, ikke minst at så mange billetter er solgt. Vi har solgt over 600 billetter. Det er ganske stort til å være lille Bokn, sier Henriette Lindanger, helsesøster i Bokn kommune.

Foredraget i dag er på samme dag som det er begravelse for de to brødrene som mistet livet i en båtulykke for snart to uker siden.

– Det setter selvfølgelig preg på hele bygda. Jeg håper og tror at nettopp at Wilhelmsen kommer kan være en fin avslutning på en ellers trist dag, sier Lindanger.

Hun har vært på foredrag med Wilhelmsen før, og forteller at han snakker mye om hvordan vi skal forholde oss til bekymringene våre og ha fokus på tankene våre. At livet er skjørt og at det er vanskelig å planlegge alt i detalj da det fort skjer ting som ikke kan planlegges.

Wilhelmsen står blant annet bak bøkene «Det er ikke mer synd på deg enn andre», «Kongen befaler – holdninger for folket» og «Sjef i eget liv – en bok om kognitiv terapi». Han har i en årrekke drevet den eneste klinikken for hypokondere i Norge.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no