SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKonsert med HIL-koret på søndag
Det blir en blanding av nytt og gammelt på repertoaret når koret skal fylle Skåre kulturkirke med korsang på søndag.

-Det blir en blanding av koret med piano, en mellomdel med akustisk gitar, det skal være piano og fiolin og sang. Vår eminente dirigent Julia Khozina er mezzosopran og skal synge med akustisk gitar og piano. HIL-koret skal avslutte med en a capella-del, forteller forkvinne i koret, Turid Andersen. Det blir den første, store HIL-konserten deres nye dirigent er med på. Khozina har vært dirigent i ett år.

Det er nærmere 40 aktive medlemmer i dag i koret som startet i 1990. Nå ønsker de seg flere medlemmer

-Vi trenger nye krefter. Nå begynner vi å bli voksne og hadde trengt noen litt yngre, gjerne femti pluss. Under det også. Men alle er velkomne. Vil de synge kan de gjerne ringe til meg, oppfordrer Andersen.

Hun at det å være en del av HIL-koret betyr veldig mye og beskriver det som et fristed. -Det er som familien din når du er med i et kor. Du blir godt ivaretatt, sier hun.

Hør intervjuet over. 

 

Del på:

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no