SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltStar Wars-klubben stiller opp hvis barnet ditt ikke har noen å gå «knask eller knep» med

Star Wars-klubben stiller opp hvis barnet ditt ikke har noen å gå «knask eller knep» med

Det er Halloween i dag og mange barn skal kle seg ut og gå dør til dør. Ikke alle har noen å gå sammen med. De vil gjerne Star Wars-klubben stille opp for i dag.

Foto: Pixabay

-Kanskje det kan være stas å gå med noen Star Wars-karakterer på «knask eller knep». At det kan gjøre i hvert fall dagen i dag mer kjekk for dem, sier Einar Edwin Altreides. Star Wars-klubben på Haugalandet har tidligere stilt opp på besøk i kostymer blant annet på sykehuset.

Flere har kommet med tilbakemeldinger om at de støtter initiativet, etter saken i Haugesunds Avis i dag. Han regner med at henvendelsene fra foreldre kommer først etter arbeidstid i dag.

De som er interessert kan for eksempel ta kontakt med Altreides eller klubben på Facebook. Klubben har flere medlemmer som kan stille opp dersom det blir behov. Selv har Altreides Darth Vader-kostymet klart.

-Dersom det er noen som sitter hjemme og har det fryktelig trist og barnet ikke nødvendigvis har lyst til å gå ut eller føler seg utilpass, og vi har muligheten, stikker vi gjerne innom i døren og sier hei også. Det er ikke verre enn det, sier han. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no