SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturSILK åpner i dag og billettsalget går unna

SILK åpner i dag og billettsalget går unna

Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og kulturfestival, SILK, har de siste årene kunnet melde om økning i antall solgte billetter. Så langt er det økning i antall solgte billetter i forhold til i fjor.

Hvor stor kan SILK bli?

-Det spørs hva du vil gjøre. Om du skal beholde de små, intime lokalene vi har i gamlebyen, med renoverte sjøhus som har en spesiell atmosfære i veggene, som både publikum og aktørene setter pris på, sier John Rullestad, og trekker parallell til den over 30 år gamle Hay-festivalen i Wales. Den ble flyttet ut av bygda de startet festivalen i.

-De har vokst til 200.000 besøkende på ti dager. Jeg vet ikke om det er det rette. Jeg tror vi skal beholde dette intime miljøet vi har så lenge vi klarer å få det til å gå rundt økonomisk, sier han.

Han kjenner litt på nervene timene før åpningen av den niende utgaven av festivalen i kveld. -Ja, det skal alltid være sånn. Som foran en viktig fotballkamp. Hvis du ikke litt følelse i magen går det skeis, sier han.

Direktør for Kulturrådet, Kristin Danielsen, står for åpningen på Holmen brygge i kveld. Festivalen varer til og med på lørdag, og 66 aktører skal i sving. Hør mer om festivalen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no