SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSøstre ønsker å gi bryllupspakke til noen som trenger det

Søstre ønsker å gi bryllupspakke til noen som trenger det

Fem lokale kvinner står bak initiativet. De vil tilby sine tjenester, med bryllupsfotograf, bryllupskake, frisør og sminke, til noen som skal gifte seg og opplever at budsjettet ikke strekker til.

De som står bak er søstrene Hanne Lütcherath Olsen, Tonje Lütcherath Olsen og Marthe Lütcherath, sammen med Henriette Steinkjellå og Lovise Gard, som også er søstre.

-Det var egentlig Henriette og Lovise sitt initiativ. Henriette skal gifte seg i sommer og jeg tror hun kjente litt på hvor mye utgifter det egentlig er med et bryllup, og hvor heldig hun er som har den støtten fra foreldre og svigerforeldre til å få til drømmedagen hennes. Men at det ikke er alle som er så heldige,  sier Marthe.

Marthe og Henriette driver med makeup, Hanne er frisør på Nikita på Amanda storsenter. Tonje er kokkestudent og har bedriften Lutchfood. Lovise driver Foto Gard sammen med Tor-Martin Gard. Hør mer om initiativet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no