SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHyllestkveld til Springsteen i Festiviteten

Hyllestkveld til Springsteen i Festiviteten

Roger Handeland blir ofte spurt om å spille Bruce Springsteens låter når han er ute på spillejobber. Nå gjør han alvor av ideen om å arrangere en egen hyllestkonsert i Festiviteten. 8. november har han med seg storband med både blåsere og korister.

– Her blir det å plukke ut store og kjente Springsteen-låter som folk kjenner. Underveis ser jeg også for meg å fortelle litt om historien hans, sier Handeland.

Blir det suksess, ser Handeland for seg å kanskje kunne ta konseptet med ut på veien.

– Det er ganske mye arbeid som ligger bak, med mye regi og mange folk. Det ligger en tanke bak om at vi kan gjøre det i andre anledninger også. Dette med tribute-konserter er jo også litt inn i tiden.

Handeland hadde med seg saksofonist Karl Christian Grønhaug på besøk på Radio 102 mandag morgen. I innslaget over kan du høre både «O Mary Don’t You Weep» og «I’m On Fire», som de fremførte live i studio.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no