SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLokale kommuner tilbyr bedrifter hjelp til å navigere seg i tiltakspakkene

Lokale kommuner tilbyr bedrifter hjelp til å navigere seg i tiltakspakkene

De ti Haugaland Vekst-kommunene har samlet seg om et felles tiltak om navigasjonshjelp, etter å ha fått flere henvendelser fra bedrifter som trengte hjelp.

-Når koronakrisen kom fant vi fort ut at vi måtte samle oss i kommunene. Vi har jo 10 eierkommuner og samlet alle næringsansvarlige i de kommunene og har hatt møter med dem hver torsdag for å oppdatere hverandre i hva som skjer og hva vi kan gjøre. Da kom det tydelig frem i et møte at det var en del bedrifter som hadde spurt etter hjelp til å finne frem i hvilke pakker som passet for dem, sier Inger Kallevik Håvik, nestleder og mulighetsutvikler i Haugaland Vekst.

Alle kommunene har fra før av en ordning om å gi etablererhjelp til nyetablerte bedrifter. Det er dette som  nå er lagt om til å også gjelde navigasjonshjelp i denne fasen.

-Alle kommunenen tilbyr da gratis navigasjonshjelp i inntil tre timer til bedrifter i sin kommune, forteller Kallevik Håvik.

Hør mer om dette i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no