SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Skamløse» Nancys nye hverdag

«Skamløse» Nancys nye hverdag

Haugesunder Nancy Herz fikk hverdagen snudd på hodet etter sitt innlegg i A-magasinet i fjor, skrevet i affekt på en togtur til Kristiansand. Responsen var overveldende og førte til dannelsen av “De skamløse jentene”, Fritt Ords Honnørpris 2017 og bokutgivelse.

– Boksalget går veldig bra. Den ble solgt til Sverige bare uker etter utgivelsen i Norge og det skjer ting framover som jeg ikke kan si så mye om enda, sier Herz.

Hun opplever at jentenes prosjekt, som handler om negativ sosialkontroll, vekker stor interesse både i Norge og i Europa ellers. Nå reiser Herz land og strand rundt og holder foredrag.

– Jeg er veldig glad for, og ydmyk over, at jeg har fått denne muligheten til å være med på alt dette. Det sterkeste er når folk kommer bort til meg og forteller sine historier. Jenter og gutter med forskjellig etnisitet og bakgrunn.

Fredag holder hun foredrag på !Konferansen av Kvinneraadet i Haugesund. Lørdag skal hun bokbades på SILK i Skudeneshavn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no