SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSILK med egen smittevernkomité

SILK med egen smittevernkomité

Det blir litteratur- og kulturfestival i Skudeneshavn også i år. De har opprettet en egen smittevernkomité som jobber med en egen veileder til de frivillige.

-De har allerede laget et utkast som ser veldig bra ut. Når den er helt klar vil den bli presentert for de frivillige slik at alle går til SILK med gode kunnskaper om hva som skal skje og hva som er tiltak som vi må gjøre på forhånd og underveis, sier John Rullestad, leder i hovedstyret. Komiteen består av leder Kurt Bjørnnes , Per Brunovskis, Kristine Tveit og Per Terje Grindhaug, melder SILK i en pressemelding.

Styret er optimistiske med tanke på smittesituasjonen nå, samtidig som de er forberedt på at bildet kan endre seg i tiden frem mot festivalen.

-Det regjeringen sier fredagen før vil være retningsgivende. Det kan jo bli arrangementer som blir avlyst, men i utgangspunktet er vi optimistiske og skal få til dette og få en like god festival som alle andre år, sier Rullestad.

Samlet antall forfattere og artister vil ende en plass mellom 30 og 40 i år. Antallet arrangementer er rundt 4-5 færre enn på fjorårets festival.  SILK arrangeres 4. yil 7. november. Vigdis Hjort, Tore Renberg, Thom Hell og Linn Skåber er blant de som er bekreftet til årets festival så langt. Hør mer om festivalen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no