SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSesongåpning av Åkrasanden med nytt kunstverk

Sesongåpning av Åkrasanden med nytt kunstverk

Reiselivsrådgiveren i Karmøy beskriver sesongåpningen for en folkefest. Søndag skal de for femte året markere Blått flagg på Åkrasanden. I tillegg blir det avduking av et nytt kunstverk.

Pressefoto: Camilla Vandvik

-Ja, jeg synes det er utrolig gøy. Det er jo en eksklusiv tildeling og et viktig arbeid i forhold til bærekraftig forvaltning av stranden i seg selv. Det kommer så mye folk og vi gjør jo litt ut av det. I år er det ekstra spesielt med at vi får et kunstverk avduket. Da får vi en tilleggsattraksjon på stranden, sier reiselivsrådgiver Camilla Vandvik i Karmøy kommune.

Kirsten Vikingstad Storesund er kunstneren bak verket «Tid», som avdukes under sesongåpningen søndag på Rabinowitzplassen. Ordfører Jarle Nilsen er med på den offisielle åpningen klokken 12.  Det blir familiedag med drageverksted og strandslottkonkurranse etter åpningen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no