SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt40-årsfest for rekkehusene på Geitafjellet

40-årsfest for rekkehusene på Geitafjellet

I 2019 er det 40 år siden rekkehusfeltet på Geitafjellet i Haugesund ble ferdigstilt. Siden den gang har mange familier hatt bolig her. Noen har flyttet inn og ut igjen, mens enkelte av de første familiene bor der ennå.
Velforeningen går nå bredt ut med en invitasjon til alle som har bodd på rekkehusfeltet opp gjennom årene.
– Vi vil markere jubileet med en stor gatefest. I den anledning etterlyser vi tidligere beboere, som alle er invitert til den store festen lørdag 31. august, sier selvutnevnt jubileumsgeneral Kjersti Beiermann, som flyttet inn i 2001.
Sigmund Hansen har bodd på rekkehusfeltet i 35 år, og tror mange vil kunne treffe barndomsvenner igjen under jubileumsfesten.
– Jeg tror mange familier har et godt forhold til Geitafjellet fordi de var unge da de bodde der. Barna, som nå er blitt voksne, hadde lekekamerater der, og jeg tror mange vil kunne treffe igjen gamle kjente, sier Hansen.
Hverken Hansen eller Beiermann har noen som helst anelse om nøyaktig hvor mange som faktisk har bodd i rekkehusene på Geitafjellet gjennom disse 40 årene. Derfor går de bredt ut med invitasjon til gatefesten.
Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no