SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSanitetsforeningene på Karmøy krever merking av retusjert reklame

Sanitetsforeningene på Karmøy krever merking av retusjert reklame

Sanitetsforeningene på Karmøy har drevet en underskriftskampanje der de krever at kommunen skal vedta at all retusjert reklame i kommunens offentlige rom skal merkes.

De ønsker også at kommunen skal oppfordre andre aktører om å gjøre det samme. Saken er sendt til kommunen og skal behandles på kommunestyremøtet i kveld.

-Dagens unge jenter og kvinner er stadig utsatt for kroppspress. Idealkroppen som blir fremstilt er ikke ekte. Det er et resultat av bilder som blir fikset på av de som kan lage disse bildene og reklamene. Det betyr at idealene våre unge jenter og kvinner strekker seg etter ikke finnes, sier leder i Åkra sanitetsforening, Anne Lene Knutsen. Hør intervjuet med Knutsen og Helga Munkejord, leder i Vea sanitetsforening, over.

Medlemmene samles før kommunestyremøtet hos Kopervik sanitetsforening og går i samlet flokk til møtet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no