SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSamler inn penger til barneavdelinger ved polske sykehus i morgen

Samler inn penger til barneavdelinger ved polske sykehus i morgen

I morgen arrangeres det en polsk innsamlingsaksjon i Vardafjellhallen i Haugesund. Arrangementet er et av flere arrangementer rundt om i verden som er en del av en stor TV-aksjon i Polen.

Det er andre året det arrangeres i Vardafjellhallen. I fjor kom det inn 112.000 kroner.  -Det er veldig spennende, men krever mye arbeid. Uansett er det veldig gøy å bli med og å skape et fellesskap. Det er viktig å samle inn penger, men enda viktigere er det å bygge fellesskap med både polske og norske, sier initiativtaker Paulina Olbrys.

TV-aksjonen ble startet av polske leger i 1993 for å få kjøpt nødvendig sykehusutstyr. I år går pengene til barneavdelinger på sykehus. Det blir blant annet salg av mat, underholdning med polske talenter hentet inn for anledningen og lokale talenter og diverse underholdning for barn. Hør mer om arrangementet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no