SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRoger Røksund gir ut album som markerer slutten

Roger Røksund gir ut album som markerer slutten

30-åringen fra Bømlo har ingen planer om å gi ut flere soloalbum etter det neste.

-Det er sånn jeg ser på det. Det markerer en slutt for meg, sier Røksund.

I 2012 vant han Kenneth Sivertsen-prisen. Han har tre solo-utgivelser på CV’en, inkludert en rockemusikal. Etter planen blir det selvtitulerte albumet som kommer 1. februar det siste soloalbumet. Det har han brukt tre år på å lage.

-Jeg føler det er mitt personlige mesterverk. Jeg tror ikke jeg kommer til å klare å gjøre det noe bedre enn dette, rett og slett. Dette blir mitt fotspor, og det er noe jeg kan være fornøyd med, sier Røksund.

Selv om det ikke er planlagt flere soloutgivelser, legges ikke musikken helt på hylla. Røksund spiller i flere band på Bømlo. Men nå blir det mer tid til familien fremover. Foruten jobben som sykepleier studerer han også på Høgskolen på Vestlandet.

Han spilte låten «Tyro» live på Radio 102 i formiddag. Hør det over, samt åpningssporet på albumet, «The Sleeper».

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no