SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRedningsskøyten kommer til Haugesund 17. mai

Redningsskøyten kommer til Haugesund 17. mai

«Odd Fellow III»  legger til kai i Haugesund 17. mai og feires med gratiskonsert.

Det blir muligheter for omvisning ombord, Haugesund ungdomskorps skal spille, det blir taler og konsert med Slogmåkane på utescenen ved Scandic Maritim.

Redningsskøyten reiser for tiden langs Norskekysten og besøker flere steder. Medlemmene i Odd Fellow på landsbasis har siden 2016 samlet inn penger til ny redningsskøyte, og fikk inn 25 millioner kroner.

Det er Odd Fellow lokalt som inviterer til gratisarrangementet på ettermiddagen ved Scandic Maritim.

-Vi er ikke vant til å lage så store arrangementer, så dette er veldig spennende. Vi er veldig glade for at vi fikk lov til det, sier Torunn Skogland. Hun forklarer at skøyta egentlig skulle reise forbi Haugesund på veien fra Stavanger til Haugesund, men at de av forskjellige grunner fikk tilbudet om å ta imot den i Haugesund, i stedet for Stavanger.

Redningsskøyten kommer til byen klokken halv fem. Hør mer om arrangementet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no