SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRaga Rockers til Fest i Vest

Raga Rockers til Fest i Vest

Festivalen Fest i Vest har sikret seg booket en av de fire store innen norsk rock til årets festival i Sagvåg på Stord. 

-Vi er veldig fornøyde med at vi har fått tak i et så stort band som Raga Rockers er,  sier daglig leder Anders Fosse. Festivalen arrangeres for fjerde gang i sommer.

Fra før av har festivalen booket blant andre Bjørn Eidsvåg, Storm Weather Shanty Choir og årets Vestlandssatsing, Kriminell kunst. De kommer til å slippe to navn til snart, ifølge Fosse.

Det blir også marknad og familievennlig program på dagtid på lørdagen.

-I år kommer bien Maja til de minste, en veldig populær film og serie på NRK, og vi har det lokale sjørøvershowet som kommer tilbake og lager en utrolig bra forestilling for både unger og voksne. Der hadde vi nesten 3000 som så på i fjor, og vi håper på det samme i år, sier Fosse.

Årets festival arrangeres 28-30. juni i Sagvåg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no