SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltRammes av sin andre orkan på to uker

Rammes av sin andre orkan på to uker

Orkanen «Maria» traff land og rev blant annet med seg taket på statsministeren i Dominica sin bolig i natt. Karmøyfamilien Widvey/Kalleland på øya Saint Thomas i Karibien huser fortsatt 25 personer etter orkanen “Irma”, og stålsetter seg nå for å bli rammet av enda en orkan i ettermiddag.

– Det er veldig spesielt å bli rammet av to kategori 5-orkaner på to uker. Er vi heldige så får vi vindstyrke tilsvarende en kategori 1 eller 2-orkan, men den kan endre retning. Da kan «Maria» medføre katastrofale følger for oss, sier Widvey.

Hun er blant annet bekymret for de store mengdene med regn som kommer. Det er meldt opptil en halvmeter nedbør, noe som spesielt er dårlig nytt for alle husene i området som mistet takene sine under «Irma.» Murhuset til Karmøyfamilien klarte seg greit, men;

– Naboens hus ligger i ruiner rett ved siden av oss. Hans tak kan komme å knuse vårt tak. Vi kommer alle til å oppholde oss i kjelleren når orkanen slår til, sier Widvey.

Hun anslår at «Maria» vil treffe i 16-tiden tirsdag ettermiddag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no