SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKonkursen kan gi høyere renovasjonsavgift

Konkursen kan gi høyere renovasjonsavgift

Haugaland Interkommunale Miljøverk (HIM) bekrefter at konkursen i RenoNorden kan medføre dyrere renovasjonsavgift for Haugalendingene.

– Det vil nok løpe noen ekstra kostnader, men forbrukerne vil ikke merke det med en gang. Vi har ikke hele bildet enda, men om renovasjonsavgiften blir noe høyere neste år, så er det ikke snakk om noe kjempehopp, sier HIM-direktør Gro Staveland.

RenoNorden er nordens største renovasjonsselskap innen husholdninger. De håndterer søppelet til en tredjedel av alle husstandene i HIM-kommunene. Nå overtar HIM all driften.

– Vi var forberedt på at dette kunne skje da de såvidt ungikk konkurs i sommer. Vi håper å unngå stans i søppelkjøringen, og ihverftall at en eventuell stans blir så kort som overhode mulig, sier Staveland.

Foreløpig kjører de samme bilene og de samme folkene søppel på Haugalandet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no