SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPolitiet: – Vær på vakt!

Politiet: – Vær på vakt!

Politiet ber folk være på vakt etter fem boliginnbrudd på Haugalandet i helga. To i Skudeneshavn, to på Vea og ett i Førresfjorden. To lokale kjenninger ble pågrepet i forbindelse med ett av innbruddene i Skudeneshavn, og politiet vil undersøke om disse to kan ha vært involvert i flere av tilfellene.

Gjerningspersonene har har vært ute etter smykker og kontanter, og har tatt seg inn gjennom vinduer. Etterforskningsleder Thorbjørn Nervik ber folk om å ha lav terskel for å tipse politiet dersom de ser noe mistenkelig.

Ifølge Nervik har politiet ikke noen konkret grunn til å frykte en innbruddsbølge av utenlandske mobile vinningskriminelle i sommer, men de vet at det har vært mange boliginnbrudd i Bergenstraktene i det siste.

– Vi er på vakt, og dersom innbruddene der oppe er gjort av slike så må vi forvente at de kan komme til Haugalandet også på sin ferd, sier Nervik.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no