SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Den folkefesten vi hadde håpet på

-Den folkefesten vi hadde håpet på

Fredag kom syklistene i Tour des Fjords i mål i Kopervik. -Jeg må si meg kjempe fornøyd. Det ble jo akkurat den folkefesten som vi hadde håpet på. Det var en fantastisk flott dag, mange folk som kom, strålende solskinn, og så toppet vi det jo med norsk seier. Så det var fantastisk, sier Inger Karin Damm, daglig leder i Byen vår Kopervik. Hun vil gjerne ha Tour des Fjords tilbake til Karmøy.

-Ja, det vil vi. Vi vil gjerne vite det litt tidligere. Vi vil gjerne ha det på plass gjerne ett år i forkant, sånn som de andre stedene har hatt. Sånn at vi kan planlegge enda mer og dra med enda mer av næringslivet, sier hun.

Rundt 170 frivillige har vært i sving fra tidlig morgen til nedrigg etter målgang om kvelden. -Uten alle disse folkene hadde det aldri gått, så vi ahr en stor takknemlighet til alle som har bidratt, sier Damm.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no