SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPolitiet etterlyser vitner etter brannen ved Scandic Haugesund lørdag

Politiet etterlyser vitner etter brannen ved Scandic Haugesund lørdag

Politiet melder i en pressemelding om store materielle skader på hotellet, et nærliggende hus og flere biler etter brannen i bakgården til hotellet. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 14 lørdag.

Foto: Pressefoto fra Sør-Vest politidistrikt

Brannårsaken er ikke kjent og det er ikke konkludert med om brannen er påsatt eller ikke. De vet at brannen har startet i eller ved noen containere på baksiden i smauet mellom Skåregata og hotellet. Det er ingen mistenkte i saken.

-Det vi er ute etter nå er om det er observert noen personer i området der og om det er vitner som kan ha sett noen eventuelt inne i smauet eller til eller fra smauet. Alle som har passert i den tiden ønsker vi kontakt med, enten de går forbi eller kjører forbi i bil. Vi har et videokamera som viser litt av bevegelsene der og vi har blant annet sett på filme at en dame går forbi og ser inn ganske tidlig og at det er biler som passerer, sier etterforskningsleder Atle Thorbjørnsen i Sør-Vest politidistrikt.

Andre som har gjort observasjoner rundt hotellet i tidsrommet klokken 13.30-14.10 på påskeaften, eller har annen informasjon i saken, bes ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Videre melder politiet i pressemeldingen at videovervåkning fra området i det aktuelle tidsrommet også er av interesse, samt biler som er utstyrt med kamera som kan ha fanget opp informasjon.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no