SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPlanene om utekafé i Haraldsvang får god respons

Planene om utekafé i Haraldsvang får god respons

Brasserie Brakstad vil åpne utekafè i Haraldsvang  og fikk massiv respons da de luftet planene på Facebook 2. påskedag.

-Jeg hadde ikke forventet så mye respons og så mange kommentarer, nei. Det er over 900 «likes» og over 200 kommentarer. Da jeg la det ut var det sånn at vi tenkte at vi i hvert fall måtte føle litt på stemningen før vi realiserer noe sånt, og det var jo overveldende. Det var jo veldig kjekt, sier Synnøve Haftorsen Brakstad,

Det var Haugesunds Avis som først omtalte saken. Haftorsen Braktstad og mannen Ottar Brakstad ser for seg utekafé på fine dager i sommer.

Men hun presiserer at de må begynne i det små, med tanke på de gjeldende restriksjonene fra myndighetene om hvor store grupper som kan samles.

-Vi ser for oss i første omgang å lage en kiosk-virksomhet der, hvor folk kan kjøpe softis, pizza, pommes frites og sånne ting, som du kan ta med deg ned på gresset og kose deg med det der. Men så har vi jo hele det området ut mot vannet utenfor huset, og vi fant noen gamle bilder og likte looken der, litt sånn 60-talls vintage-preg. Det må jo også være lett å håndtere dette, for det blir jo på fine dager vi vil ha åpen kafé der, sier hun videre. Hør mer detaljer i intervjuet over.

Brasserie Brakstad leier huset i Haraldsvang av Haugesund kommune og har brukt det som selskapslokale. På grunn av koronakrisen har de måttet avlyse flere brylluper, konfirmasjoner og andre sammenkomster, og også restauranten på kaien er midlertidig stengt.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no