SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPolitiadvokat: -Mohn har ikke fått særbehandling

Politiadvokat: -Mohn har ikke fått særbehandling

Saken mot Haugesundsordfører Arne-Christian Mohn henlegges uten videre etterforskning.

Politiet gikk selv til anmeldelse da det ble kjent at Mohn brøt hytteforbudet sist helg, og overnattet på hytta si i Nedstrand.

-Vi har nå fått se nærmere på andre lignende saker om brudd på hytteforbudet i og utenfor distriktet, hvor det ikke er opprettet sak, men bare gitt veiledning på stedet. Her har vi lagt vekt på likhetsprinsippet, sier politiadvokat Gunnveig Breistein.

Hun avviser at ordføreren har fått særbehandling. Snarere tvert imot.

-Politiet har i andre saker lagt seg på en linje med veiledning, og ikke straff, og det har hatt god effekt. Derfor mener vi det heller ikke er behov for straff her. Vi har ikke gjennomført avhør, og vi har ikke tatt stilling til skyldspørsmål, sier Breistein.

-Det er en lettelse, kommenterer Mohn om henleggelsen i en SMS til Radio 102.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no