SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAndrea Nicole og Atika er finalister i Miss Norway

Andrea Nicole og Atika er finalister i Miss Norway

Det fikk de vite i dag tidlig. Finalen er satt til 8. august, gitt at den ikke må flyttes på grunn av korona-restriksjoner, opplyser Miss Norway på sin hjemmeside.

Foto: Arkivfoto

De har blogget, skaffet sponsorer, jobbet med å få frem sine hjertesaker, jobbet med veldedighetsarbeid og vært på catwalk-kurs for å ta seg videre.

-Det hadde vært en drøm kommet sann. Du får jo være med på Miss Universe og du får tittelen for å representere landet ditt i en så stor konkurranse. Nei, det hadde vært så kjekt, sier 18 år gamle Andrea Nicole Nornes Freier fra Skudeneshavn.

Hun og  20 år gamle Atika Hegic fra Haugesund er dermed blant de 16 finalistene som skal kjempe om tittelen Miss Norway 2020. Det er også 19 år gamle Noora Lindflaten fra Stord.

-Jeg er super stolt av oss alle. Jeg håper i hvert fall en av oss vinner. Kom igjen – vi må klare dette, sier Hegic, som skryter av innsatsen til alle finalistene.

Begge har planer om studier til høsten, dersom de ikke skulle stikke av med seieren. Nornes Freier går tredje året på Haugesund Toppidrettsgymnas og vil studere vernepleie eller noe innen juss. Hegic studerer motedesign i Oslo på School of Fashion Industry, der hun er avgangselev. Hun har planer om å studere videre i utlandet, sannsynligvis i England.

 

Hør intervju med begge over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no