SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltOransje skjerf til alle

Oransje skjerf til alle

1. november kalles av Kirkens Bymisjon for “årets varmeste dag”. Da skal 15.000 strikkede oransje skjerf deles ut i hele landet. Over 600 her på Haugalandet.

– Det har tatt helt av. Lenge før vi begynte å tenke på årets aksjon fikk vi henvendelser fra både privatpersoner og bedrifter som lurte på hva de kunne gjøre. Det har vært strikkeinitiativer både i Haugesund og på Stord som er initiert av andre enn oss, og det syns vi er veldig kjekt, sier Helene Skeie Østhus i Kirkens Bymisjon Haugalandet.

Onsdag vil noen av skjerfene henges ut til fri anskaffelse av den som kommer forbi. På grunn av melding om regnvær vil flesteparten av skjerfene bli delt ut til folk på gata, om det er i Haugesund Sentrum, Leirvik Sentrum eller på et kjøpesenter. Poenget er at folk skal bruke skjerfene.

– Disse skjerfene går du med dersom du vil vise solidaritet med et varmere samfunn, og i solidaritet med de som gruer seg til jul. Dette er starten på juleaksjonen «Gled en som gruer seg til jul», som vi kjører i november og desember. Det vil også komme en SMS-aksjon der en kan gi en middag, sier Østhus.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no