SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturDagen før åpningen av SILK

Dagen før åpningen av SILK

Skudeneshavn internasjonale litteratur- og kulturfestival har solgt flere billetter i år enn i fjor på denne tiden, tre av arrangementene er utsolgt.

-Vi tenker vel sånn at det er blitt mer og mer kjent, at folk legger merke til SILK og at det blir litt snakkis. Vi tiltrekker folk fra hele Norge etterhvert som bestiller billetter ser vi. Det har vi fått til i år også, publikum fra andre steder i Norge som kommer hit, sier Mulelid.

Finn Lothe står bak en kriminell meny på torsdag under «Mord à la carte».

-Så er det jo sammen med en krimforfatter så det blir veldig spennende opplegg, sier Lothe, som ikke vil røpe for mye av planene for arrangementet. Anders Totland og Øystein Wiik tar seg av underholdningen underveis.

-Vi fikk en idé fra en annen festival i Birmingham der vi har kontakter. Vi hadde to fra festivalen som var der og så på den middagen de hadde med mord. Vi skal jo selvfølgelig gjøre det enda bedre, men da fikk vi idéen til at dette var noe vi kunne bruke i SILK også. Det er alltid kjekt å finne på noe nytt, sier Mulelid.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no