SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltØnsker å halvere antall komfyrbranner i 2019

Ønsker å halvere antall komfyrbranner i 2019

Flere utbrente komfyrer er i dag, onsdag, plassert ut over hele Haugalandet for å vise hvor dramatisk en komfyrbrann kan være. Det er i anledning den nasjonale komfyrvaktkampanjen som markeres 13. februar. (Se bilde nederst i artikkelen)

– Det er på kjøkkenet det skjer. Det er der vi driver å setter fyr på husene våre. Vi satte ut disse komfyrene i håp om at det skulle bli en snakkis. Forhåpentligvis fører det til at noen går til anskaffelse av en komfyrvakt, sier Solveig Hortmann, som jobber med forebygging i Haugaland Brann og Redning IKS.

En komfyrvakt er kort fortalt et apparatur som kutter strømmen til komfyren ved for høy varme og fare for brann. Nesten halvparten, 48 prosent, av alle branner i Rogaland og Hordaland i 2018 startet i en komfyr. Det tallet håper Hortmann skal synke drastisk i 2019, blant annet ved hjelp av komfyrvaktkampanjen.

– 247 av 520 branner i 2018. Hvis vi kan halvere det og komme ned rundt 100 komfyrbranner i 2019 skal jeg være fornøyd. Da er vi på rett vei, sier Hortmann.

 

Her står en utbrent komfyr midt på Landmannstorget/Steinparken i Haugesund Sentrum. En av flere som er plassert ut på Haugalandet, onsdag.

(Foto: Haugesund Brannvesen)

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no