SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDen lokale russen tjuvstarter årets «Krafttak mot kreft»

Den lokale russen tjuvstarter årets «Krafttak mot kreft»

12. mars går den lokale russen rundt med bøssene til innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. De er imidlertid godt i gang allerede.

– Haugaland VGS er jo den største skolen, men vi har det laveste antallet russ. Så for oss er det viktig å komme i gang allerede nå med innsamlingen på Vipps for å henge med de andre skolene, sier aksjonssjef Helene Håland på Haugaland VGS.

Skolen engasjerer også elever som ikke er russ, og frister med trekning av verdifulle premier blant de som deltar som bøssebærere. Blant annet kan en vinne fem gratis kjøretimer.

Både aksjonssjef Håland og PR-sjef Ida Gundersen ser på akkurat denne konkurransen med de andre videregående skolene som udelt positiv. Haugaland har et mål om å slå alle tidligere innsamlede summer for sin skole i år.

– Vi vet at det bare ble samlet inn rundt 2000 kroner i fjor, og vi er allerede oppe i rundt 4500 kroner. Rekorden på Haugaland er på rundt 11 000. Vi har fått en god start, og har satt oss et mål på 20 000 kroner i år for å være litt realistiske, sier Gundersen.

Krafttak mot Kreft ble startet av Kreftforeningen i 2006. Siden den gang har russen på landsbasis samlet inn rundt 300 millioner kroner til kreftsaken.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no