SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltOdda ser ut til å slippe storflom

Odda ser ut til å slippe storflom

Nedbøren i Odda og elva Opo har ikke vært fullt så alvorlig som fryktet. Ordfører Roald Aga Haug tror Odda nå unngår en ny alvorlig flom, som de hadde i 2014. Tirsdag ble NVEs flom- og skredeksperter sendt til Odda for å bidra.

– Det ser ut til at nedbøren har spredt seg litt utover flere dager, og det kan i seg selv være positivt. Også har NVE-ekspertene vært på befaring, ikke bare i Opo-elva, men også i sidebekker og områder på begge sider av fjorden. Statusrapporten jeg fikk i dag tidlig (onsdag) ser bedre ut enn det de varslet først, sier ordføreren.

Når det gjelder skredfaren har Aga Haug forståelse for at Odda Videregående skole valgte å stenge, og heller tilby elevene digital undervisning onsdag.

– De har gjort den vurderingen fordi skredfaren er på høyeste nivå. Det er samtidig bare fjorten dager siden det gikk et skred ikke langt fra der skolebussene kjører. Hvis det holder seg sånn som nå så tror jeg skolen kan gå som normalt i morgen torsdag, sier ordføreren.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no