SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturFlue på veggen hos Munor

Flue på veggen hos Munor

I år feirer Munor, Musikkselskapet Nordvegen AS, 10 år. Det feires med jubileumsboken «Samspill».

Lanseres i morgen

Daglig leder i Munor, Bernhard Gismervik tok kontakt med fotograf Kim Edgar G. Bachel med en idé og resultatet lanseres denne uken med boklansering i morgen og bokbading på lørdag. Gjennom året har Bachel vært flue på veggen hos ensemblet, et år han beskriver som et strålende år.

Viser frem samarbeidspartnere

-Det er veldig mye for å kunne vise frem våre samarbeidspartnere. Selv om vi er behørig dokumentert selv som musikere i boken, hadde vi ikke gått i gang med en bok bare fordi vi skulle bli tatt bilder av. Det er å vise frem mange av de som er med på ting og mange av de som er interessert i det vi holder på med, sier Gismervik.

Og samarbeidspartnere har det vært mange av i løpet av perioden Bachel har knipset i kulissene gjennom året. Wholy Martin, Nils Økland, Slogmåkane, Kompani Haugesund og trofaste lunsjkonsertgjengere i St. Olavs barnehage, blant andre.

Gratiskonserter

Tom Roger Aadland, nok en av samarbeidspartnerne, er tekstforfatteren bak bildetekstene i boken. Han spiller på konserten i forbindelse med boklanseringen i morgen. Det gjør også pianist Leif Bendix Jørgensen, og selvsagt Munorensemblet.

Lørdag skal Gismervik, Bachel og Aadland bokbades på Haugesund folkebibliotek av biblioteksjef Marianne Hirzel. Der blir det også konsert, da med Aadland, Helge Martin Framnes og Oda Gaard Hansen med Munorensemblet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no