SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Nødvendig med en «mini-lockdown» nå

– Nødvendig med en «mini-lockdown» nå

Lokale kommuneoverleger er samstemte; Det er riktig av regjeringen å innføre de nye tiltakene som ble presentert av statsministeren søndag kveld.

– Det er kanskje nødvendig med en «mini-lockdown» nå, slik at vi får se om jule- og nyttårsfeiringen fører til økt smitte nasjonalt og lokalt, sier kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse. Hun mener vi vil få vite mye om eventuelle smitteutbrudd fra høytiden i løpet av den kommende uken.

Kommuneoverlege Jostein Helgeland er enig med sin kollega i Karmøy, men tror mange kan ha opplevd gårsdagens pressekonferanse som et litt overraskende slag i magen, all den tid det nå har vært mest fokus på å legge 2020 bak seg og snakke om vaksineringen.

– Men det er nok også derfor vi får disse nye tiltakene nå, for ikke å sette kjepper i hjulene for vaksineplanene som er lagt, sier Helgeland.

I både Karmøy og Haugesund er det mange som nå tester seg for koronavirus. Hør hele intervjuene med kommuneoverlegene i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no