SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNaboene starter kafé på Bokn

Naboene starter kafé på Bokn

Kristine Eike og Linn Cathrine Kro fant ut av at de hadde samme drøm i november. Siden har det gått fort. Nå holder de på med oppussing av lokalet i Føresvik og håper å kunne åpne i løpet av april. Kanskje før.

-Det blir en liten, koselig, personlig «Boknakafé», sier Eike. De ønsker med kaféen å skape en møteplass på Bokn.

Flere skuelystne har vært innom lokalet mens de jobber og Eike og Kro melder om stor interesse blant folk i området.

-Det er kjempe kjekt at folk er opptatte av det, at de ønsker at vi skal få det til. Vi er overveldet over hvor mange som heier på oss og som synes dette er flott. Vi tar alle tips og tilbakemeldinger med oss, sier Kro.

Navnet er klart; Kafé Sjøbris. Det var Haugesunds Avis som først skrev om saken. Da uttalte de at de var veldig fornøyde dersom de klarte å åpne i løpet av april.

-Ja, kanskje før også. Det kommer litt an på hva vi får gjort nå de neste ukene, sier Eike.

Hør mer om planene for kaféen i Føresvik over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no