SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMona fra Haugesund sang live med Jahn Teigen i MGP

Mona fra Haugesund sang live med Jahn Teigen i MGP

Jahn Teigen døde mandag kveld, 70 år gammel. Haugesunder Mona Woll Håland delte en helt spesiell historie om hennes forhold til Teigen, da hun gjestet Radio 102 i september 2019, i anledning artistens 70-årsdag.

Hun var 15 år gammel da hun i 1986 ble «Årets fotofjes» i regi av Se og Hør på Gran Canaria. Der var også Jahn Teigen som lot seg imponere av at den unge jenta sang, danset og spilte trekkspill. Våren 1988 var hun med på scenen med Teigen i den norske Melodi Grand Prix-finalen der han ble nummer to med «Glasnost». – Jeg bodde i Haugesund og kunne ikke bli med på opptaket, så jeg måtte gjøre alt live; danse, synge, spille trekkspill og smile samtidig, sier Woll Håland som husker at Teigen var fokusert samtidig som spøkte og lo slik at det tok litt av presset fra de han hadde med på scenen.

– Sosial og omgjengelig fyr med varmt hjerte

Mens hun bodde i Oslo, og samtidig både jobbet som modell og studerte, møttes de to til lunsj og middager innimellom.

– Når han var på Haugalandet tok han kontakt, så jeg har opplevd Teigen som en sosial og omgjengelig fyr med varmt hjerte, sier Woll Håland som tidlig kjente til Teigens leddgikt.

– Mens jeg studerte snakket vi om sykdommen som han allerede var preget av, men som han da kontrollerte gjennom sunn livsstil.  Jeg har ikke hatt kontakt med Teigen i senere tid, men synes det er trist at han nå er så dårlig at han ikke kunne være tilstede på jubileumsforestillingen i anledning 70-årsdagen, sier Woll Håland. Hun er fysioterapeut og driver Moowh Bedriftshelsetjeneste og HMS i Haugesund.

 

 

OBS! Radio 102 gjør oppmerksom på at lydinnslaget over, og sitatene i denne artikkelen, er fra 27. september, altså lenge før Teigen døde mandag 24. februar.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no