SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Nå dukker det opp stadig flere personer som taper 100.000-200.000 kroner i årlig pensjon

-Nå dukker det opp stadig flere personer som taper 100.000-200.000 kroner i årlig pensjon

Penger pensjonister går glipp av i pensjon og fripoliser er tema når Pensjonistforbundets lokalavdeling Haugesund inviterer til foredrag i kveld.

-Vi hadde jo et veldig enkelt system i offentlig sektor tidligere. Dersom en person hadde full opptjening og vedkommende sluttet, fikk de litt i underkant av 70 prosent av sluttlønnen sin i pensjon. Så endret man folketrygden ganske kraftig i forbindelse med pensjonsreformen i 2011, innleder professor Bjarne Jensen når han skal forklare bakgrunnen for det han forteller om at stadig flere personer taper 100.000 til 200.000 kroner i pensjon årlig.

Samordningsloven er opphavet til det store tapet, ifølge professoren i økonomi ved Høgskolen i Hedmark.Det skal han snakke mer om på gratisarrangementet i kveld.

Thorstein Øverland er siviløkonom og leder fripoliseprosjektet i Pensjonistforbundet. Store verdier forsvinner, sier han, og Pensjonistforbundet har jobbet med å finne årsakene. De ønsker regelendring etter å ha gjort egne undersøkelser, og har utformet en rapport som Finansdepartementet har sendt ut på høring.

-Det er flere grunner, men det er en grunn som vi ble veldig overrasket over. Det er at det er en del overskudd som blir ført til kundens konto, men som ikke blir utbetalt. Det er så mye som 12 milliarder kroner som står på disse kontoene i dag. Vi har regnet ut at 9 milliarder ikke blir utbetalt, sier Øverland.

Arrangementet er gratis og er på Gamle slaktehuset i Haugesund klokken 18 i kveld. Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no