SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltMøt FKH-midtstopper «Benji» – En ballspillende og analytisk perfeksjonist

Møt FKH-midtstopper «Benji» – En ballspillende og analytisk perfeksjonist

Benjamin Tiedemann Hansen har spilt samtlige minutter i alle turneringer for FKH denne sesongen. Han spilte sin første kamp i generalprøven mot Viking 24. mars, bare dager etter overgangen fra FC Nordsjælland. I den kampen fikk Ben Karamoko kneskålen ut av ledd, og mistet hele sesongen. Den danske 25-åringen gjorde midtstopperplassen til sin, og har ikke sett seg tilbake.

– Jeg har tro på meg selv, og gikk til FKH med et håp om å bli en avgjørende faktor i laget. Jeg vet hva jeg kan, og hva jeg må bli bedre på, og mener det er helt på sin plass at jeg får spille, sier Tiedemann Hansen.

 

– Ikke sliten

Han har spilt absolutt alt siden den treningskampen. 90 minutter pluss tillegg i samtlige av FKHs kamper i Eliteserien, NM og Europaliga-kvalifiseringen. Sliten er han bestemt ikke.

– Nei! Jeg vil spille så mye som mulig, og liker å ha ansvar. Jeg vet at det kan snu fort i fotballen, og at man plutselig kan bli skadet eller havne på benken. Jeg vil spille alle kampene.

Han har funnet seg godt til rette på Haugalandet og har flyttet til Ekrene, rett over grensa til Sveio, sammen med kjæresten. Det var en samtale med FKHs assistenttrener Sebastian Brydegaard, som har trent Tiedemann Hansen tidligere i karrieren, som gjorde at han valgte å komme til Haugesund.

– Det har jeg ikke angret på, og foreløpig tenker jeg ikke på å komme meg videre. FKH-supporterne er forresten den beste hjemmefansen jeg har hatt gleden av å spille for til nå i min karriere, sier 25-åringen.

 

Stiller høye krav til seg selv og lagkameratene

Benjamin Tiedemann Hansen liker å trene, og mener han er et resultat av både talent og mye trening. Han går misfornøyd hjem fra trening dersom han føler han selv eller lagkameratene ikke har ytt maksimalt.

– Det har alltid vært hardt arbeid. Jeg har alltid villet trene mye, og har blant annet tilbragt mye tid i treningsrommet med Alexander Stølås. Vi pusher hverandre.

Dansken beskriver seg selv som en midtstopper som liker å spille ball, lese spillet og starte angrep. Sine taktiske egenskaper mener han selv at den kommende danske landslagstreneren Kasper Hjulmand, som trente ham i FC Nordsjælland, har mye av æren for.

– En midtstopper trenger ikke bare være god i luftduellene. Jeg liker å spille langs bakken, lese spillet og se etter åpninger framover på banen, og kan slå med både høyre og venstre fot om jeg ønsker det, sier Tiedemann Hansen, som stortrives i Jostein Grindhaugs nye 4-3-3-formasjon.

 

Går for tidlig scoring i Østerrike

Det FKH leverte i hjemmekampen mot Sturm Graz fra Østerrike var ifølge Benjamin Tiedemann Hansen det beste han har vært med på så langt i klubben. 2-0-seieren gir FKH et godt utgangspunkt før bortekampen torsdag kveld.

– Frister det å gå hardt ut for å få en tidlig scoring, slik at Sturm Graz må ha fire mål for å slå dere?

– Ja, vi går for et tidlig mål. Men vi må være smarte. Vi vet det kan svinge fort i fotball, sier en offensiv Tiedemann Hansen, som ikke er bekymret med tanke på den relativt lange lista med skader og suspensjoner. Han kom som nevnt fra danske FC Nordsjælland, en klubb som har tradisjon for å slippe til unge spillere.

– Vi spiller med de vi har, og har mange unggutter som er både uredde og gode fotballspillere.

 

Forventer fullt hus på Haugesund Stadion ved avansement

Dersom FKH slår ut Sturm Graz kommer en nederlandsk storfisk på besøk til Haugesund. Sveitsiske FC Basel og nederlanske PSV Eindhoven spilte 4-4 over to kamper i Champions League-kvalifiseringen, men Basel gikk videre på bortemålsregelen. Det betyr at det er nederlenderne i PSV Eindhoven som degraderes til i Europa League-kvalfisering, og møter den av FK Haugesund og Sturm Graz som går videre etter returkampen i Østerrike torsdag kveld.

– Det blir stort for oss spillere, for hele klubben, supporterne og byen hvis vi går videre. Da må det bli fullt hus på Haugesund Stadion, og det blir en stor opplevelse, sier Tiedemann Hansen.

Først må uansett jobben gjøres borte mot Sturm Graz. Kampen blåses i gang kl. 20.30 torsdag kveld, og kan ses direkte på h-avis.no. Vi holder deg også løpende oppdatert på Radio 102 utover kvelden.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no