SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltI morgen viser de resultatene av Sildikon Valley

I morgen viser de resultatene av Sildikon Valley

Pilotprosjektet til Haugaland Vekst IKS og Haugesundregionen nærmer seg slutten. I morgen skal de 46 studentene som har hatt sommerjobber i prosjektet vise frem løsningene på utfordringene de har jobbet med i sommer.

Magnus Døble og Malene Medhaug har jobbet på Haugaland Kraft i sommer. Døble studerer ved NTNU i Trondheim, Medhaug studerer på Universitetet i Stavanger.

-Jeg har jo tenkt at dette var en unik mulighet for meg til å bli kjent med bedrifter her i regionen, fordi jeg kan tenke meg å flytte hjem igjen. Det har vært veldig nyttig for meg å være med på Sildikon Valley. Både å bli kjent med Haugaland Kraft og andre bedrifter, sier Medhaug.

Hun har skrevet rapport om medarbeiderdrevet innovasjon i Haugaland Kraft, i tillegg til å ha vært med på å organisere  og gjennomføring en av de sosiale aktivitetene for studentene.

Døble har jobbet med Smartby-prosjekt sammen med en annen student.

-Smartby-prosjekt er noe jeg har vært investert i tidligere, som jeg synes er veldig interessant. Det konkret er noe jeg absolutt kunne tenkt med å jobbe videre med, forteller han.

 

Presenterer resultatene i morgen

 

I morgen viser de resultatene i Nordsjø kontorpark. Der møtes studentene og bedriftene klokken 13. Bedrifter som er nysgjerrige på prosjektet ønskes velkommen klokken 13, for å høre om erfaringer etter gjennomføringen av pilotprosjektet.

-Det er åpent for absolutt alle som synes dette er spennende fra 14-15. Da rigger vi opp stands med alle de ulike prosjektene som er gjennomført, sier Harald Larssen Lønning.

 

-Gått over all forventning

 

Det var Larssen Lønning som kom med idéen til prosjektet, og presenterte det til Jannicke Kvarven i Haugaland Vekst i august i fjor. Videre gikk veien til bedriftene og deres styrerom, til de de slutt stod igjen med ti bedrifter og 44 sommerjobber å tilby studentene. 46 studenter ble ansatt.

-Jeg vil si at det gikk over all forventning. Kanskje er det dobbelt så stort som det jeg kunne forvente. Vi var jo litt sent i gang, sier Larssen Lønning. Han håper bedriftene ønsker å bli med videre, og at også nye kommer til, og at prosjektet fortsetter i årene fremover.

Han har selv fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra de involverte bedriftene.

-De synes det er inspirerende å få unge inn, som tør å utfordre etablerte sannheter og komme med ting de aldri har tenkt på før. Det er også noe med det at å få inn nye idéer og nye måter å jobbe på inn i eksisterende bedrifter også gjør noe med bedriften i seg, forteller han.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no