SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLokal kvartett satser videre på kunstabonnement

Lokal kvartett satser videre på kunstabonnement

Wonderwall har eksistert i rundt fire år i Haugesund. Først nå har kvartetten bak konseptet gått til anskaffelse av eget lokale. Etter den offisielle åpningen 5. april vil de holde åpent hver ettermiddag.

Konsept er å selge kunstabonnement til bedrifter og private, som betaler månedspris for kunsten de har på veggene, og kan skifte ut bildene hyppig.

– Hoteller og bedrifter er de største kundene våre i dag, men privatmarkedet blir nok større og større. Vi lever i et forbrukssamfunn og folk blir fort leie av det de har på veggene. På denne måten kan en bytte bilder bare en skal ha fest i helgen, sier Alexander Eide i Wonderwall.

Han driver bedriften sammen med far Pål Eide, søster Amanda Eide og kompis Espen Lippestad. Pappa Pål er i tillegg en av Wonderwalls nå tosifrede antall kunstnere.

5. april åpner de dørene i Karmsundgata 176, i huset der Garp Design holdt til tidligere.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no