SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEn epoke er over for Egil Severeide

En epoke er over for Egil Severeide

Direktør Egil Severeide i Næringsforeningen Haugalandet takket med skjelvende stemme de mange hundre deltakerne på Haugalandskonferansen i formiddag.

Arkivfoto: Einar Tho/Haugesunds Avis

-Jeg er privilegert, som har hatt kjekke jobber hele livet mitt. Jeg gikk av i Haugesunds Avis da jeg gikk til Næringsforeningen. Jeg har ikke sett meg tilbake én dag, fordi det har vært så mye kjekt å jobbe med. Jeg brenner for denne regionen. Det er jo en epoke som er over. Jeg har vært i Næringsforeningen i ti år nå og fått gleden av å bygge opp et kjempegodt team. Haugalandskonferansen har blitt kanongod, sa Severeide til Thor Magnar Thorsen under konferansen i dag.

Han går som kjent over i en 50 prosents rådgiverstilling til sommeren, og Bernt Jæger rykker opp i direktørstolen i Næringsforeningen. Hør intervju med Severeide over.

Del på:
Rangér denne artikkelen
Forfatter

direkte@radio102.no