SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKonfliktrådet tilbyr mekling over telefon og video

Konfliktrådet tilbyr mekling over telefon og video

Konfliktrådet Sør-Vest melder i dag at de fra i dag av gjenopptar meklingsaktivitet. Korona-smittefaren gjør imidlertid at meklingsmøtene nå vil foregå på telefon og video.

Meklingsaktiviteten i alle konfliktrådene rundt om i landet stanset frem til i dag etter at korona-restriksjonene kom.

-Det har vært en veldig surrealistisk tid, som det nok er for mange om dagen, men vi har brukt de tre ukene godt til å utarbeide gode rutiner på hvordan vi raskest mulig få meklingsaktiviteten opp igjen i størst mulig grad, da via video og telefon. Noe som ikke er ukjent fra før, men som ikke er blitt praktisert i så stor grad, sier leder Mona Snørteland i Konfliktrådet Sør Vest.

I en pressemelding opplyses det videre at ikke alle saker vil egne seg for mekling over telefon og video. Det er også en forutsetning at partene i meklingen godtar at meklingen foregår på denne måten for at det skal kunne gjennomføres.

Hør mer i innslaget over

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no