SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBer folk holde avstand til Flokehyttene

Ber folk holde avstand til Flokehyttene

Haugesund Turistorenings «Flokehytter» ved Ryvarden er under oppføring. Skuelystne turgåere kommer imidlertid litt for tett innpå, mener byggherren, som viser til smittefaren når de nå ber folk holde avstand.

– Vi syns det er helt topp at folk er nysgjerrige og interesserte, men har fått melding fra snekkerne om at folk kommer litt for tett på. Vi vil gjerne at en holder avstand nå, og vi håper det hjelper å sette opp varselplakater, sier prosjektleder Rolf Svendsen i Turistforeningen.

Fem av de seks planlagte hyttene bygges nå. Hver hytte vil ha plass til 1–6 personer, og inneholde kjøkken og bad, hems og stue med panoramavindu og peis. Totalbudsjettet for bygging av fem hytter ligger et sted mellom 11,5 og 12,5 millioner kroner.

Byggearbeidene går som planlagt, ifølge Svendsen.

– Vi håper å ha dem ferdige i august, og ser for oss en åpning i starten av september.

 

 

(Foto: John Arne Bauge, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no