SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKLM og den teknologiske utviklingen

KLM og den teknologiske utviklingen

Humorlegenden Knut Lystad skal snakke om KLMs historie og den teknologiske utviklingen humortrioen Lystad, Trond Kirkevaag og Lars Mjøen har vært med på gjennom årene.

Det skjer i Bokn arena i dag. Foredraget har fått navnet «Mysteriet om den hemmelige jakten på KLMs teknologiske utvikling». Foredraget er en del av arrangementet «Jakten på det «digge» livet».

Selv beskriver han sitt digitale liv som litt under middels.

-Jeg er jo på nett innimellom. Det kan man jo ikke unngå nå. Skal man få noe fra det offentlige, betale regninger eller noe sånt, er man nødt til å være der. Jeg er ikke så aktiv på sosiale medier egentlig, må jeg innrømme. Men det er litt fordi jeg synes at noen ganger går det litt for fort når man er der . Man reagerer på ting før man har tenkt seg om ordentlig. Det er forskjell på å være korttenkt og snartenkt. Selv om begge deler høres veldig kort ut, sier Lystad, som mener alkolås på enkelte PC’er kunne vært en fordel.

Hør hele intervjuet med  Lystad over.

Det er Bokn kommune som arrangerer «Jakten på det «digge» livet» i Bokn Arena i dag. Hør mer om inspirasjonsdagen her.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no