SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBokn kommune inviterer til inspirasjonsdag

Bokn kommune inviterer til inspirasjonsdag

Kommunen ønsker å inspirere folk til å være en aktiv del av digitaliseringen av samfunnet.

I fjor høst arrangerte Bokn kommune kurs for å hjelpe folk til å ta del i den digitale utviklingen. Dette er også tema i den universelle utformingen i kommunen.

-Vi fikk mange tilbakemeldinger både i forkant, underveis og etterpå, som virkelig bekreftet betydningen dette har i menneskene sine liv i forhold til det å lære de tingene som gjør at de kan mestre en oppgave. For eksempel det å betale en regning i nettbanken eller via mobil. Det handler rett og slett om livskvalitet, sier Anne Elisabet Askeland, samfunns- og utviklingsjef i Bokn kommune.

Inspirasjonsdagen «Jakten på det «digge» livet» er åpen for alle og arrangeres i Bokn Arena 8. januar. Knut Lystad, Mona Solberg og forebyggende gruppe i politiet er blant de som står på programmet. Hør mer om inspirasjonsdagen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no