SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKlesbyttemarked i Haugesund søndag

Klesbyttemarked i Haugesund søndag

Helene Othilie Drevland Klyve står bak initiativet, sammen med venninnen Malene Kristine Kolstø Olsen. Det skjer på bedehuset på Bakarøy på søndag

-Jeg har vært på klesbyttemarkeder i Kristiansand og andre steder og synes det er veldig kjekt. Jeg er veldig for at vi skal kjøpe og bruke brukte klær. Både fordi vi vet det er bra for miljøet og fordi industrien ikke er så bra i seg selv og fordi det selvfølgelig er mye billigere, forteller Drevland Klyve. 23-åringen studerer i Kristiansand, men har sommerjobb i hjembyen Haugesund.

Folk kan levere opptil syv plagg på bedehuset på lørdag. De får utdelt kuponger etter antall klesplagg de leverer inn, som de kan bruke på like mange klesplagg på søndag.

Arrangementet er åpent for alle. Hun håper også gutter og menn tar turen.

-Fordi det ofte er en mangel på sånne klesbyttedager. Men flere av mine guttevenner kommer til å levere inn klær, så da håper jeg det kommer noen andre og henter og leverer klær også, sier hun.

Hør hele intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no