SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHaugaland Pride trenger frivillige

Haugaland Pride trenger frivillige

Haugaland Pride har fått inn en del påmeldinger til årets Prideparade under Pridehelgen, den første helgen i august. Så langt er de oppe i dobbelt så mange paroler som i fjor.

 

-Det er alt fra politiske partier fra Sveio, Karmøy og Haugesund til innslag som Sveio drill, som skal drille i paraden. Politiet er med for første gang og Kirken i Pride blir med, sier nestleder Rune André Ristesund og leder Dagfinn Torp.

 

Frivillige søkes

 

Nå søker de flere frivillige til Pridefestivalen.

-Vi har behov for noen til. Hvis det er noen som ønsker å gi av to-tre timer på lørdagen 3. august er vi kjempe takknemlige for det, sier Torp.

Han anslår at de trenger 25-30 flere frivillige.

 

Programmet for Pride-helgen er klart

 

Matti Røssland, Vidar Johnsen, Espen Fernando, Muddy Young og Berge Ohm er blant artistene som skal opptre under arrangementene i helgen. Det blir foredrag, cabaret og dragshow, parade, appeller og konserter gjennom helgen.

Det arrangeres også ungdomsfest på KM-huset og Regnbuemesse i Vår Frelsers kirke med bymisjonsprest Jostein Vestbø.

 

Speaker på Rådhusplassen

 

Paraden 3. august starter i Byparken og ender opp på Rådhusplassen. DJ Axillar og DJ Loco spiller musikk langs ruten, og speaker Tore Risanger skal rope opp parolene på Rådhusplassen.

-Jeg så en FKH-kamp og tenkte at det hadde vært himla løye å fått med Tore Risanger. Det blir stor stas når vi ankommer Rådhusplassen og han roper opp alle parolene. Det blir knallgøy, sier Ristesund.

På Rådhusplassen blir det appeller ved Bjørn André Widvey, ordfører Arne Christian Mohn og Dagfinn Torp. Det blir musikkinnslag med Vidar Johnsen og Espen Fernando og Pride Park med stands og mat.

Hør mer om programmet for helgen i intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no