SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltInviterer til bryllup på Husnes Storsenter

Inviterer til bryllup på Husnes Storsenter

…og spanderer alt, både brudekjole, smoking, bryllupsreise og gaver til 150 000 kroner.

Senterleder Geir Jakobsen på Husnes Storsenter leter etter par som kunne tenke seg å gifte seg inne på senteret til sommeren. I forbindelse med senterets 10-årsjubileum.

– Vi har hatt 1500 – 2000 personer rundt torget på senteret tidligere. Jeg var jo litt spent på om det var noen som turte dette, det blir jo litt offentlig. Med da vi gikk ut med dette i Kvinnheringen onsdag morgen så kom den først påmeldingen inn allerede før kl. 09 på formiddagen. Utover dagen kom det 7-8 påmeldinger til, sier Jakobsen.

I utgangspunktet ser senteret etter et par som enten bor i Kvinnherad, men par som på en eller annen måte har tilknytning til Kvinnherad er også velkomne til å søke. Jakobsen presiserer at dette er for alle, og er ikke fremmed for å eventuelt sponse to smokinger eller to brudekjoler til senterbryllupet.

– Ja, her inne er vi åpne for det meste. Vi har ikke lagt noen føringer om at det må være et par bestående av en mann og en kvinne. Her kan alle melde seg på.

 

 

Foto: Avisa Kvinnheringen

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no